Lezing Verder gaan na verlies: 14 september in Gouda

Verder gaan na de dood van iemand die je lief is. Hoe doe je dat? Wat en wie heb je dan nodig? Hoe zorg je ervoor dat je omgeving betrokken bij je blijft? En hoe maak je anderen duidelijk dat je in tijden van verdriet ook behoefte hebt aan afleiding? Daan Westerink gaat tijdens haar interactieve lezing in op deze en andere vragen.

Daan Westerink (1968) is een veelgevraagd spreker, rouwdeskundige, journalist, docent en onderzoeker. Ze verloor al jong haar ouders. Ze studeerde journalistiek en pedagogiek. In september 2016 verscheen haar laatste boek ‘Noem mijn naam. Leven met de dood van een kind.’ Samen met pastor Marinus van den Berg tekende zede verhalen op van vele ouders en grootouders van een overleden kind.

Andere boeken van haar zijn ‘Verder zonder jou’ waarin jongeren vertellen hoe zij verder gingen na de dood van een dierbare, en ‘Leven zonder ouders’, waarin volwassenen vertellen hoe het was om op jonge of latere leeftijd een ouder te verliezen. Voor het EO-platform ‘Ik Mis Je’ schrijft Daan verhalen over mensen die een dierbare verloren. In 2018 verschijnen twee nieuwe boeken van haar hand.

Haar grote kennis en ervaring rondom verlies en rouw geeft zij als docent en trainer graag door.

Hartelijk welkom!

De toegang is gratis, gelieve wel even aanmelden via www.yarden.nl

Over Daan Westerink 554 Artikelen
pedagoog (MEd), rouwdeskundige, docent en onderwijsontwikkelaar, publicist, mediator, trainer en social media expert.