Literatuurlijst Kinderen Jongeren en Rouw – Daan Westerink

Je vindt in deze Literatuurlijst boeken over kinderen en jongeren die iemand verloren, boeken voor kinderen en jongeren die iemand verloren en boeken voor mensen die kinderen en jongeren begeleiden die iemand verloren. De boeken zijn allemaal nog verkrijgbaar.

Sinds 2011 schrijf ik recensies voor Vakblad Uitvaart. Inmiddels heb ik honderden boeken besproken die gaan over afscheid nemen, sterven, uitvaart en rouw. Daarnaast heb ik een zeer uitgebreide rouwbibliotheek. Aangezien ik veel lezingen en trainingen geef over kinderen, jongeren, gezinnen en rouw, en veel vragen krijg over goede boeken voor en over deze doelgroep, heb ik deze literatuurlijst samengesteld. Is de lijst niet compleet? Wil je dat ik een recensie schrijf over je boek? is het boek dat je mist nog te bestellen? Wil je een keer kijkje nemen in mijn bibliotheek? Laat dan een reactie achter.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OpLvBYuKWi7T-Y57QL41lh7wpq49YilAZA_J9mSZuHs/edit?usp=sharing

 

Over Daan Westerink 554 Artikelen
pedagoog (MEd), rouwdeskundige, docent en onderwijsontwikkelaar, publicist, mediator, trainer en social media expert.

2 Reacties

  1. Hoi Joyce! Dank je wel voor je reactie. Ja, die ontwikkeling houdt niet op. Bij jou ook niet zo te zien, heerlijk. Je kunt heel makkelijk in de lijst kijken, door op volgende te klikken. En je kunt meer details zien van een boek door op het groene knopje te drukken. Het boek van Ineke van Essen is helaas niet meer verkrijgbaar, daarom staat het er niet in!

  2. Hoi Daan,
    Wat maak je een mooie ontwikkeling door. Wij hebben elkaar lang geleden een keer ontmoet op een congres in Huissen. Wat mooi die literatuurlijst, maar hoe kan ik die inzien? En ik heb ook nog een toevoeging, kan niet zien of deze er al opstaat. Ineke van Essen: “als ik aan je denk, krijg ik tranen in mijn ogen”. Hoor graag van je. Bij mij is e.e.a. ook veranderd; ik werk niet meer bij ArboNed en ben sinds 1 oktober jl. mijn eigen praktijk gestart. Dit bevalt meer dan prima!
    Groet, Joyce Neijenhuis

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.