Rouw. Verder na verlies van een dierbare

Cover Rouw - Verder na verlies van een dierbareIn  2014 verschijnt mijn nieuwe boek ‘Rouw. Verder na verlies van een dierbare’. Dit boek, met verhalen, wetenswaardigheden, misvattingen en notities over rouw, verschijnt bij Uitgeverij Ten Have. Dat betekent een hele zomer doorschrijven en daar heb ik zin in!

Ik ga namelijk verhuizen, en heb straks een grote werk- en praktijkruimte aan huis. In hartje Utrecht, aan een rustige gracht, ga ik alle verhalen die ik de afgelopen jaren heb geschreven sorteren,  en bijschaven. En er liggen nog stapels nieuwe verhalen. Die het daglicht gaan zien in het boek. En natuurlijk ook op het blog.

Het heeft me overweldigd, de enorm positieve reacties op het blog ‘De dood kun je geen plekje geven. De liefde wel.‘ Blijkbaar is er heel veel behoefte aan een ander geluid in de wereld van rouw. Mensen die iemand verliezen zijn niet zielig. Ze hebben vooral oprechte belangstelling nodig, maar geen stigma dat hen verder de put in helpt. Je eigen kracht hervinden, dat is volgens mij het allerbelangrijkst in tijden van verlies. En de liefde blijven voelen, dat ook.
Daan Westerink

14 juni 2013

Over Daan Westerink 515 Artikelen
pedagoog (MEd), rouwdeskundige, docent en onderwijsontwikkelaar, publicist, mediator, trainer en social media expert.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
WordPress Anti-Spam door WP-SpamShield