Daan in ‘De Nachtzoen'(EO)

Wat troostte jou nou toen je moeder overleed, vroeg Marleen Stelling van het programma De Nachtzoen (EO). Ik vertelde haar dat het vooral de liefde van mijn moeder was, die me er op moeilijke momenten doorheen sleepte. En mensen die niet zeiden ‘Alles komt wel weer goed’. Niet alles kwam goed namelijk. Mijn moeder kwam niet terug, mijn vader werd ziek en stierf later ook. Het troostte mij als mensen niet met goede adviezen kwamen, maar naast me kwamen zitten. Met aandacht. Dat probeer ik ook te doen. Naast iemand zitten en aansluiten. Dat is alles. Hele gesprek zien? Uitzending De Nachtzoen met Daan Westerink.

Volgende week een artikel hierover bij Ik Mis Je.

Over Daan Westerink 515 Artikelen
pedagoog (MEd), rouwdeskundige, docent en onderwijsontwikkelaar, publicist, mediator, trainer en social media expert.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
WordPress Anti-Spam door WP-SpamShield